ЗАПРОШУЄМО учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей до театру ім. М.С.Щепкіна! Анонси на вересень.

ЗАПРОШУЄМО

учасників бойових дій, учасників АТО

та членів їх сімей

до театру ім. М.С.Щепкіна на виставу! (БЕЗКОШТОВНО,

ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ РЕЄСТРАЦІЄЮ)!

16.09.2017р. о 18:00

Тривалість вистави – 2 год. 15 хв. з антрактом.

Ця п’єса написана нашим земляком ще в 1926 році, але актуальна й сьогодні. Українську натуру не так легко переламати, не так легко зробити правильний вибір, відрізнити справжні почуття від cпоживчого інтересу. Вистава “Рожеве павутиння” з комедійними ситуаціями та суцвіттям яскравих персонажів несе в собі подвійний резон. Саме рожеве павутиння не тільки як предмет оформлення, а й як перипетії відносин між людьми.

17.09.2017р. о 18:00

Тривалість вистави – 2 год. 30 хв. з антрактом.

У виставі “Подкольосін” режисер Костянтин Дубінін (м.Київ) пропонує глядачу подивитися, як складається життя людини без кохання. Герой начебто прагне грошей, начебто хоче одружитися, начебто бажає підвищення…

Персонажі Гоголя – дуже відверті та яскраві характери. Тут абсурд перемежовується з трагедією, ницість стає чарівною, а взаємини між людьми майже фарсові. На сцені панує тонка і складна гра людських відносин, начебто не про нас. Про кого? Вирішувати Вам!

 

24 ВЕРЕСНЯ  о 18:00

Тривалість вистави – 2 год. 10 хв. з антрактом.

Ця історія написана корифеєм української сцени 150 років тому. За цей час майже нічого не змінилось, тільки життя стало відвертішим та більм швидким. На сцені ви побачите сучасну молодь, серед якої вирує пристрасне, майже божевільне кохання. Гнат любить Варку, але одружується на Софії, Варка любить Гната, але пов’язує своє життя із Степаном. Все це відбувається на тлі заздрісних пліток із присмаком палючої горілки та відлунням пронизливих голосів Вакарчука і Джамали…. Хто винен в усьому цьому?

Всі питання  за телефоном: 050 107 94 53

(по буднях з 8-00 до 17-00)

Попередня реєстрація за телефоном обов’язкова!

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *