Запрошуємо до театру ім. М.С. Щепкіна на вистави!

29.11.2018р. о 18:00 – вистава “Лісова пісня”

Втрата гармонії між людиною і природою обертається катастрофічними наслідками. Це призводить до конфлікту стихії та людського его. Бажання людини обдурити природу у своїй гонитві за титулом “вінець творіння” руйнує зв’язок із природою. Людина знищує себе. Дядько Лев і є Лісовиком. Це посланець з інших часів, він прийшов до нас – від наших предків. Він і бере на себе місію відновити гармонію між людиною та природою з допомогою двох начал – природного (Мавка) і людського (Лукаш). Мавка віддана Лукашеві, але зраджує себе, перетворюючи свій світ – на світ людський. Хор і струнний квартет стануть поводирями в цій історії, – в музиці звучатимуть голоси наших забутих предків. Це голоси з того світу, звідки й приходить дядько Лев і куди всі повертаються після смерті. Це фантазія на тему, “що” може трапитися в недалекому майбутньому, коли віковічний дуб стане останнім оазисом на планеті, коли людині не вистачатиме ресурсів, коли спрага вижити буде лише вбивати.

 

30.11.2018р. о 18:00 – вистава “Гамлет”

 

Запрошуємо Вас на блокбастер людських пристрастей. Видовищними засобами виразності наша вистава ставить питання щирості та правди. Де вони? На театральних лаштунках, чи в людських законах?

Чи можна залишитися собою у світі інтриг та викривлених форм? “У чому більше гідності – скоритися ударам долі, чи опором зустріти їх?”. Як жити нам у такому фарсі?!

Футуристичні костюми на грані кітчу, енергія симфонічної музики та сучасного танцю, божевільне кохання, буденність смерті – все це у нашій виставі “Гамлет”.

 

Реєстрація за телефоном: 0501079453.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *