УВАГА! Запрошуємо на екскурсію до Екопарку Фельдмана!

Триває реєстрація на екскурсію автобусом до Екопарку Фельдмана, запрошуємо дітей учасників АТО разом з батьками відвідати цей унікальний Парк.

Дата виїзду – 10 червня, о 8-00.

всі питання та попередня реєстрація за телефоном: 050 289 15 73

В екопарку є зоопарк, який налічує близько 2000 тварин.

В зоні Контактного зоопарку відвідувачі мають можливість погодувати та погладити так звану тактільну групу тварин: птиці: кури, гусаки, качки, павичі;

копитні: альпаки, камерунські кози, декоративні вівці, осли, поні, в’єтнамські свині;

зайцеобразні: кролики.

На території Feldman Ecoparkу цілий рік працює гурток юних натуралістів, запис до груп здійснюється постійно. По вихідним заняття проводять досвідчені та уважні педагоги-біологи.

На території ландшафтного екопарку розташовані затишні альтанки, в яких можна попити чаю з самовару. В зимовий період в парку забезпечено харчування польовою кашею, у літній — солодка вата та попкорн для дітей.

Влітку для дітей відкрите мотузкове містечко, дитячі атракціони. На території Feldman Ecoparkу є прокат велосипедів, площадка для занять йогою.

Ресторан здорового харчування забезпечить зголоднілих відвідувачів екопарку харчуванням. На території Feldman Ecoparkу розташовані конюшня та манеж, де гості мають змогу зайнятися верховою їздою та подивитись театралізовані виступи з участю коней та поні.

«Фельдман-Екопарк» працює цілорічно, всі послуги безкоштовні.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *